Terület előhívó száma Wustrau-AltfriesackVáros/település vagy régió:Wustrau-Altfriesack
Terület előhívó száma:033925     (+4933925)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Wustrau-Altfriesack (Németország)


A 033925 előtag Wustrau-Altfriesack körzetszáma. Wustrau-Altfriesack Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Wustrau-Altfriesack tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Wustrau-Altfriesack tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4933925-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4933925 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Wustrau-Altfriesack való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004933925 számkombinációt is.
Telefonszám számoló