Terület előhívó száma Wünnenberg-HaarenVáros/település vagy régió:Wünnenberg-Haaren
Terület előhívó száma:02957     (+492957)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Wünnenberg-Haaren (Németország)


A 02957 előtag Wünnenberg-Haaren körzetszáma. Wünnenberg-Haaren Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Wünnenberg-Haaren tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Wünnenberg-Haaren tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +492957-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +492957 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Wünnenberg-Haaren való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00492957 számkombinációt is.
Telefonszám számoló