Terület előhívó száma Wollin b BrandenburgVáros/település vagy régió:Wollin b Brandenburg
Terület előhívó száma:033833     (+4933833)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Wollin b Brandenburg (Németország)


A 033833 előtag Wollin b Brandenburg körzetszáma. Wollin b Brandenburg Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Wollin b Brandenburg tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Wollin b Brandenburg tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4933833-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4933833 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Wollin b Brandenburg való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004933833 számkombinációt is.
Telefonszám számoló