Terület előhívó száma Wexford, Enniscorthy, Ferns, GoreyVáros/település vagy régió:Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey
Terület előhívó száma:053     (+35353)

Ország:

Írország


Terület előhívó száma Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey (Írország)


A 053 előtag Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey körzetszáma. Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey Írország található. Ha Ön Írország kívül tartózkodik, és egy Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Írország országkódja +353, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +35353-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +35353 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Wexford, Enniscorthy, Ferns, Gorey való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0035353 számkombinációt is.
Telefonszám számoló