Terület előhívó száma Weitensfeld im GurktalVáros/település vagy régió:Weitensfeld im Gurktal
Terület előhívó száma:4265     (+43 4265)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Weitensfeld im Gurktal (Ausztria)


A 4265 előtag Weitensfeld im Gurktal körzetszáma. Weitensfeld im Gurktal Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Weitensfeld im Gurktal tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Weitensfeld im Gurktal tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 4265-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 4265 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Weitensfeld im Gurktal való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 4265 számkombinációt is.
Telefonszám számoló