Terület előhívó száma Weißenbach an der TriestingVáros/település vagy régió:Weißenbach an der Triesting
Terület előhívó száma:2674     (+43 2674)

Ország:

AusztriaA 2674 előtag Weißenbach an der Triesting körzetszáma. Weißenbach an der Triesting Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Weißenbach an der Triesting tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Weißenbach an der Triesting tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 2674-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 2674 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Weißenbach an der Triesting való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 2674 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Weißenbach an der Triesting (Ausztria)