Terület előhívó száma Weidenbach b GerolsteinVáros/település vagy régió:Weidenbach b Gerolstein
Terület előhívó száma:06599     (+496599)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Weidenbach b Gerolstein (Németország)


A 06599 előtag Weidenbach b Gerolstein körzetszáma. Weidenbach b Gerolstein Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Weidenbach b Gerolstein tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Weidenbach b Gerolstein tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496599-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496599 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Weidenbach b Gerolstein való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496599 számkombinációt is.
Telefonszám számoló