Terület előhívó száma Waltershausen ThürVáros/település vagy régió:Waltershausen Thür
Terület előhívó száma:03622     (+493622)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Waltershausen Thür (Németország)


A 03622 előtag Waltershausen Thür körzetszáma. Waltershausen Thür Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Waltershausen Thür tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Waltershausen Thür tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +493622-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +493622 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Waltershausen Thür való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00493622 számkombinációt is.
Telefonszám számoló