Terület előhívó száma Walsrode-StellichteVáros/település vagy régió:Walsrode-Stellichte
Terület előhívó száma:05168     (+495168)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Walsrode-Stellichte (Németország)


A 05168 előtag Walsrode-Stellichte körzetszáma. Walsrode-Stellichte Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Walsrode-Stellichte tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Walsrode-Stellichte tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +495168-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +495168 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Walsrode-Stellichte való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00495168 számkombinációt is.
Telefonszám számoló