Terület előhívó száma Volodarsk-VolynskyyVáros/település vagy régió:Volodarsk-Volynskyy
Terület előhívó száma:4145     (+380 4145)

Ország:

Ukrajna


Terület előhívó száma Volodarsk-Volynskyy (Ukrajna)


A 4145 előtag Volodarsk-Volynskyy körzetszáma. Volodarsk-Volynskyy Ukrajna található. Ha Ön Ukrajna kívül tartózkodik, és egy Volodarsk-Volynskyy tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ukrajna országkódja +380, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Volodarsk-Volynskyy tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +380 4145-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +380 4145 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Volodarsk-Volynskyy való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00380 4145 számkombinációt is.
Telefonszám számoló