Terület előhívó száma Vohburg a d DonauVáros/település vagy régió:Vohburg a d Donau
Terület előhívó száma:08457     (+498457)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Vohburg a d Donau (Németország)


A 08457 előtag Vohburg a d Donau körzetszáma. Vohburg a d Donau Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Vohburg a d Donau tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Vohburg a d Donau tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +498457-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +498457 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Vohburg a d Donau való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00498457 számkombinációt is.
Telefonszám számoló