Terület előhívó száma Vicenza (Bassano del Grappa)Város/település vagy régió:Vicenza (Bassano del Grappa)
Terület előhívó száma:0424     (+39424)

Ország:

Olaszország


Terület előhívó száma Vicenza (Bassano del Grappa) (Olaszország)


A 0424 előtag Vicenza (Bassano del Grappa) körzetszáma. Vicenza (Bassano del Grappa) Olaszország található. Ha Ön Olaszország kívül tartózkodik, és egy Vicenza (Bassano del Grappa) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Olaszország országkódja +39, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Vicenza (Bassano del Grappa) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +39424-at kell beírnia.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +39424 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Vicenza (Bassano del Grappa) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0039424 számkombinációt is.
Telefonszám számoló