Terület előhívó száma Verulam, Tongaat, Ballito, StangerVáros/település vagy régió:Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger
Terület előhívó száma:032     (+2732)

Ország:

Dél-afrikai Köztársaság


Terület előhívó száma Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger (Dél-afrikai Köztársaság)


A 032 előtag Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger körzetszáma. Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger Dél-afrikai Köztársaság található. Ha Ön Dél-afrikai Köztársaság kívül tartózkodik, és egy Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Dél-afrikai Köztársaság országkódja +27, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +2732-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +2732 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Verulam, Tongaat, Ballito, Stanger való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 002732 számkombinációt is.
Telefonszám számoló