Terület előhívó száma Veliko Tarnovo, PlevenVáros/település vagy régió:Veliko Tarnovo, Pleven
Terület előhívó száma:063     (+35963)

Ország:

Bulgária


Terület előhívó száma Veliko Tarnovo, Pleven (Bulgária)


A 063 előtag Veliko Tarnovo, Pleven körzetszáma. Veliko Tarnovo, Pleven Bulgária található. Ha Ön Bulgária kívül tartózkodik, és egy Veliko Tarnovo, Pleven tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Bulgária országkódja +359, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Veliko Tarnovo, Pleven tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +35963-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +35963 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Veliko Tarnovo, Pleven való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0035963 számkombinációt is.
Telefonszám számoló