Terület előhívó száma Vaihingen an der EnzVáros/település vagy régió:Vaihingen an der Enz
Terület előhívó száma:07042     (+497042)

Ország:

NémetországA 07042 előtag Vaihingen an der Enz körzetszáma. Vaihingen an der Enz Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Vaihingen an der Enz tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Vaihingen an der Enz tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497042-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497042 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Vaihingen an der Enz való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497042 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Vaihingen an der Enz (Németország)