Terület előhívó száma Urspringen b LohrVáros/település vagy régió:Urspringen b Lohr
Terület előhívó száma:09396     (+499396)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Urspringen b Lohr (Németország)


A 09396 előtag Urspringen b Lohr körzetszáma. Urspringen b Lohr Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Urspringen b Lohr tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Urspringen b Lohr tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499396-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499396 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Urspringen b Lohr való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499396 számkombinációt is.
Telefonszám számoló