Terület előhívó száma Uhldingen-MühlhofenVáros/település vagy régió:Uhldingen-Mühlhofen
Terület előhívó száma:07556     (+497556)

Ország:

NémetországA 07556 előtag Uhldingen-Mühlhofen körzetszáma. Uhldingen-Mühlhofen Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Uhldingen-Mühlhofen tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Uhldingen-Mühlhofen tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497556-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497556 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Uhldingen-Mühlhofen való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497556 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Uhldingen-Mühlhofen (Németország)