Terület előhívó száma Tlemcen, Ain TemouchentVáros/település vagy régió:Tlemcen, Ain Temouchent
Terület előhívó száma:043     (+21343)

Ország:

Algéria


Terület előhívó száma Tlemcen, Ain Temouchent (Algéria)


A 043 előtag Tlemcen, Ain Temouchent körzetszáma. Tlemcen, Ain Temouchent Algéria található. Ha Ön Algéria kívül tartózkodik, és egy Tlemcen, Ain Temouchent tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Algéria országkódja +213, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Tlemcen, Ain Temouchent tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +21343-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +21343 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Tlemcen, Ain Temouchent való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0021343 számkombinációt is.
Telefonszám számoló