Terület előhívó száma Tarrafal de São NicolauVáros/település vagy régió:Tarrafal de São Nicolau
Terület előhívó száma:236     (+238 236)

Ország:

Zöld-foki Köztársaság


Terület előhívó száma Tarrafal de São Nicolau (Zöld-foki Köztársaság)


A 236 előtag Tarrafal de São Nicolau körzetszáma. Tarrafal de São Nicolau Zöld-foki Köztársaság található. Ha Ön Zöld-foki Köztársaság kívül tartózkodik, és egy Tarrafal de São Nicolau tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Zöld-foki Köztársaság országkódja +238, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Tarrafal de São Nicolau tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +238 236-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +238 236 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Tarrafal de São Nicolau való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00238 236 számkombinációt is.
Telefonszám számoló