Terület előhívó száma Tangstedt Bz HamburgVáros/település vagy régió:Tangstedt Bz Hamburg
Terület előhívó száma:04109     (+494109)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Tangstedt Bz Hamburg (Németország)


A 04109 előtag Tangstedt Bz Hamburg körzetszáma. Tangstedt Bz Hamburg Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Tangstedt Bz Hamburg tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Tangstedt Bz Hamburg tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +494109-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +494109 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Tangstedt Bz Hamburg való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00494109 számkombinációt is.
Telefonszám számoló