Terület előhívó száma Taihape, Ohakune, WaiouruVáros/település vagy régió:Taihape, Ohakune, Waiouru
Terület előhívó száma:0638     (+64638)

Ország:

Új-Zéland


Terület előhívó száma Taihape, Ohakune, Waiouru (Új-Zéland)


A 0638 előtag Taihape, Ohakune, Waiouru körzetszáma. Taihape, Ohakune, Waiouru Új-Zéland található. Ha Ön Új-Zéland kívül tartózkodik, és egy Taihape, Ohakune, Waiouru tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Új-Zéland országkódja +64, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Taihape, Ohakune, Waiouru tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +64638-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +64638 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Taihape, Ohakune, Waiouru való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0064638 számkombinációt is.
Telefonszám számoló