Terület előhívó száma Tabubil / KlungaVáros/település vagy régió:Tabubil / Klunga
Terület előhívó száma:649     (+675 649)

Ország:

Pápua Új-Guinea


Terület előhívó száma Tabubil / Klunga (Pápua Új-Guinea)


A 649 előtag Tabubil / Klunga körzetszáma. Tabubil / Klunga Pápua Új-Guinea található. Ha Ön Pápua Új-Guinea kívül tartózkodik, és egy Tabubil / Klunga tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Pápua Új-Guinea országkódja +675, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Tabubil / Klunga tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +675 649-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +675 649 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Tabubil / Klunga való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00675 649 számkombinációt is.
Telefonszám számoló