Terület előhívó száma SzigetszentmiklósVáros/település vagy régió:Szigetszentmiklós
Terület előhívó száma:24     (+36 24)

Ország:

Magyarország


Terület előhívó száma Szigetszentmiklós (Magyarország)


A 24 előtag Szigetszentmiklós körzetszáma. Szigetszentmiklós Magyarország található. Ha Ön Magyarország kívül tartózkodik, és egy Szigetszentmiklós tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Magyarország országkódja +36, tehát ha Ön Franciaország van, és egy Szigetszentmiklós tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +36 24-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +36 24 egyik alternatívájaként, amelyet az Franciaország Szigetszentmiklós való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0036 24 számkombinációt is.
Telefonszám számoló