Terület előhívó száma Sulzbach-RosenbergVáros/település vagy régió:Sulzbach-Rosenberg
Terület előhívó száma:09661     (+499661)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Sulzbach-Rosenberg (Németország)


A 09661 előtag Sulzbach-Rosenberg körzetszáma. Sulzbach-Rosenberg Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Sulzbach-Rosenberg tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Sulzbach-Rosenberg tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499661-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499661 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Sulzbach-Rosenberg való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499661 számkombinációt is.
Telefonszám számoló