Terület előhívó száma St Wendel-NiederkirchenVáros/település vagy régió:St Wendel-Niederkirchen
Terület előhívó száma:06856     (+496856)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma St Wendel-Niederkirchen (Németország)


A 06856 előtag St Wendel-Niederkirchen körzetszáma. St Wendel-Niederkirchen Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy St Wendel-Niederkirchen tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy St Wendel-Niederkirchen tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496856-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496856 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország St Wendel-Niederkirchen való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496856 számkombinációt is.
Telefonszám számoló