Terület előhívó száma Southwest FranceVáros/település vagy régió:Southwest France
Terület előhívó száma:05     (+335)

Ország:

FranciaországA 05 előtag Southwest France körzetszáma. Southwest France Franciaország található. Ha Ön Franciaország kívül tartózkodik, és egy Southwest France tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Franciaország országkódja +33, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Southwest France tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +335-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +335 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Southwest France való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00335 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Southwest France (Franciaország)