Terület előhívó száma Southend-on-SeaVáros/település vagy régió:Southend-on-Sea
Terület előhívó száma:01702     (+441702)

Ország:

Egyesült Királyság


Terület előhívó száma Southend-on-Sea (Egyesült Királyság)


A 01702 előtag Southend-on-Sea körzetszáma. Southend-on-Sea Egyesült Királyság található. Ha Ön Egyesült Királyság kívül tartózkodik, és egy Southend-on-Sea tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Egyesült Királyság országkódja +44, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Southend-on-Sea tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +441702-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +441702 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Southend-on-Sea való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00441702 számkombinációt is.
Telefonszám számoló