Terület előhívó száma South Bengkulu, KaurVáros/település vagy régió:South Bengkulu, Kaur
Terület előhívó száma:0739     (+62739)

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma South Bengkulu, Kaur (Indonézia)


A 0739 előtag South Bengkulu, Kaur körzetszáma. South Bengkulu, Kaur Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy South Bengkulu, Kaur tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy South Bengkulu, Kaur tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62739-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62739 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország South Bengkulu, Kaur való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062739 számkombinációt is.
Telefonszám számoló