Terület előhívó száma Simmern HunsrückVáros/település vagy régió:Simmern Hunsrück
Terület előhívó száma:06761     (+496761)

Ország:

NémetországA 06761 előtag Simmern Hunsrück körzetszáma. Simmern Hunsrück Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Simmern Hunsrück tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Simmern Hunsrück tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496761-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496761 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Simmern Hunsrück való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496761 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Simmern Hunsrück (Németország)