Terület előhívó száma Siegsdorf Kr TraunsteinVáros/település vagy régió:Siegsdorf Kr Traunstein
Terület előhívó száma:08662     (+498662)

Ország:

NémetországA 08662 előtag Siegsdorf Kr Traunstein körzetszáma. Siegsdorf Kr Traunstein Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Siegsdorf Kr Traunstein tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Siegsdorf Kr Traunstein tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +498662-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +498662 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Siegsdorf Kr Traunstein való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00498662 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Siegsdorf Kr Traunstein (Németország)