Terület előhívó száma Seeheim-JugenheimVáros/település vagy régió:Seeheim-Jugenheim
Terület előhívó száma:06257     (+496257)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Seeheim-Jugenheim (Németország)


A 06257 előtag Seeheim-Jugenheim körzetszáma. Seeheim-Jugenheim Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Seeheim-Jugenheim tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Seeheim-Jugenheim tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496257-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496257 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Seeheim-Jugenheim való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496257 számkombinációt is.
Telefonszám számoló