Terület előhívó száma Seehausen b PrenzlauVáros/település vagy régió:Seehausen b Prenzlau
Terület előhívó száma:039863     (+4939863)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Seehausen b Prenzlau (Németország)


A 039863 előtag Seehausen b Prenzlau körzetszáma. Seehausen b Prenzlau Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Seehausen b Prenzlau tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Seehausen b Prenzlau tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4939863-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4939863 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Seehausen b Prenzlau való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004939863 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Seehausen b Prenzlau