Terület előhívó száma Schwenningen BadenVáros/település vagy régió:Schwenningen Baden
Terület előhívó száma:07579     (+497579)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Schwenningen Baden (Németország)


A 07579 előtag Schwenningen Baden körzetszáma. Schwenningen Baden Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Schwenningen Baden tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Schwenningen Baden tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497579-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497579 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Schwenningen Baden való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497579 számkombinációt is.
Telefonszám számoló