Terület előhívó száma Schwarz b NeustrelitzVáros/település vagy régió:Schwarz b Neustrelitz
Terület előhívó száma:039827     (+4939827)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Schwarz b Neustrelitz (Németország)


A 039827 előtag Schwarz b Neustrelitz körzetszáma. Schwarz b Neustrelitz Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Schwarz b Neustrelitz tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Schwarz b Neustrelitz tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4939827-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4939827 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Schwarz b Neustrelitz való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004939827 számkombinációt is.
Telefonszám számoló