Terület előhívó száma Schulzendorf Kr OberhavelVáros/település vagy régió:Schulzendorf Kr Oberhavel
Terület előhívó száma:033083     (+4933083)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Schulzendorf Kr Oberhavel (Németország)


A 033083 előtag Schulzendorf Kr Oberhavel körzetszáma. Schulzendorf Kr Oberhavel Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Schulzendorf Kr Oberhavel tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Schulzendorf Kr Oberhavel tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4933083-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4933083 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Schulzendorf Kr Oberhavel való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004933083 számkombinációt is.
Telefonszám számoló