Terület előhívó száma Schopfheim-GersbachVáros/település vagy régió:Schopfheim-Gersbach
Terület előhívó száma:07620     (+497620)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Schopfheim-Gersbach (Németország)


A 07620 előtag Schopfheim-Gersbach körzetszáma. Schopfheim-Gersbach Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Schopfheim-Gersbach tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Schopfheim-Gersbach tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497620-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497620 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Schopfheim-Gersbach való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497620 számkombinációt is.
Telefonszám számoló