Terület előhívó száma Schonungen-MarktsteinachVáros/település vagy régió:Schonungen-Marktsteinach
Terület előhívó száma:09727     (+499727)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Schonungen-Marktsteinach (Németország)


A 09727 előtag Schonungen-Marktsteinach körzetszáma. Schonungen-Marktsteinach Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Schonungen-Marktsteinach tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Schonungen-Marktsteinach tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499727-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499727 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Schonungen-Marktsteinach való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499727 számkombinációt is.
Telefonszám számoló