Terület előhívó száma Schönborn Kr Elbe-ElsterVáros/település vagy régió:Schönborn Kr Elbe-Elster
Terület előhívó száma:035326     (+4935326)

Ország:

NémetországA 035326 előtag Schönborn Kr Elbe-Elster körzetszáma. Schönborn Kr Elbe-Elster Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Schönborn Kr Elbe-Elster tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Schönborn Kr Elbe-Elster tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4935326-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4935326 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Schönborn Kr Elbe-Elster való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004935326 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Schönborn Kr Elbe-Elster (Németország)