Terület előhívó száma Schömberg b NeuenbürgVáros/település vagy régió:Schömberg b Neuenbürg
Terület előhívó száma:07084     (+497084)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Schömberg b Neuenbürg (Németország)


A 07084 előtag Schömberg b Neuenbürg körzetszáma. Schömberg b Neuenbürg Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Schömberg b Neuenbürg tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Schömberg b Neuenbürg tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497084-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497084 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Schömberg b Neuenbürg való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497084 számkombinációt is.
Telefonszám számoló