Terület előhívó száma ScarinishVáros/település vagy régió:Scarinish
Terület előhívó száma:01879     (+441879)

Ország:

Egyesült KirályságA 01879 előtag Scarinish körzetszáma. Scarinish Egyesült Királyság található. Ha Ön Egyesült Királyság kívül tartózkodik, és egy Scarinish tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Egyesült Királyság országkódja +44, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Scarinish tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +441879-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +441879 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Scarinish való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00441879 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Scarinish (Egyesült Királyság)