Terület előhívó száma Satow b Bad DoberanVáros/település vagy régió:Satow b Bad Doberan
Terület előhívó száma:038295     (+4938295)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Satow b Bad Doberan (Németország)


A 038295 előtag Satow b Bad Doberan körzetszáma. Satow b Bad Doberan Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Satow b Bad Doberan tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Satow b Bad Doberan tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4938295-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4938295 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Satow b Bad Doberan való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004938295 számkombinációt is.
Telefonszám számoló