Terület előhívó száma Sankt Wolfgang im SalzkammergutVáros/település vagy régió:Sankt Wolfgang im Salzkammergut
Terület előhívó száma:6138     (+43 6138)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Sankt Wolfgang im Salzkammergut (Ausztria)


A 6138 előtag Sankt Wolfgang im Salzkammergut körzetszáma. Sankt Wolfgang im Salzkammergut Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Sankt Wolfgang im Salzkammergut tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Sankt Wolfgang im Salzkammergut tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 6138-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 6138 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Sankt Wolfgang im Salzkammergut való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 6138 számkombinációt is.
Telefonszám számoló