Terület előhívó száma Sankt Stefan im GailtalVáros/település vagy régió:Sankt Stefan im Gailtal
Terület előhívó száma:4283     (+43 4283)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Sankt Stefan im Gailtal (Ausztria)


A 4283 előtag Sankt Stefan im Gailtal körzetszáma. Sankt Stefan im Gailtal Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Sankt Stefan im Gailtal tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Sankt Stefan im Gailtal tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 4283-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 4283 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Sankt Stefan im Gailtal való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 4283 számkombinációt is.
Telefonszám számoló