Terület előhívó száma Sankt Ruprecht an der RaabVáros/település vagy régió:Sankt Ruprecht an der Raab
Terület előhívó száma:3178     (+43 3178)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Sankt Ruprecht an der Raab (Ausztria)


A 3178 előtag Sankt Ruprecht an der Raab körzetszáma. Sankt Ruprecht an der Raab Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Sankt Ruprecht an der Raab tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Sankt Ruprecht an der Raab tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 3178-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 3178 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Sankt Ruprecht an der Raab való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 3178 számkombinációt is.
Telefonszám számoló