Terület előhívó száma Sankt Oswald ob EibiswaldVáros/település vagy régió:Sankt Oswald ob Eibiswald
Terület előhívó száma:3468     (+43 3468)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Sankt Oswald ob Eibiswald (Ausztria)


A 3468 előtag Sankt Oswald ob Eibiswald körzetszáma. Sankt Oswald ob Eibiswald Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Sankt Oswald ob Eibiswald tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Sankt Oswald ob Eibiswald tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 3468-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 3468 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Sankt Oswald ob Eibiswald való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 3468 számkombinációt is.
Telefonszám számoló