Terület előhívó száma Sankt Leonhard im PitztalVáros/település vagy régió:Sankt Leonhard im Pitztal
Terület előhívó száma:5413     (+43 5413)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Sankt Leonhard im Pitztal (Ausztria)


A 5413 előtag Sankt Leonhard im Pitztal körzetszáma. Sankt Leonhard im Pitztal Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Sankt Leonhard im Pitztal tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Sankt Leonhard im Pitztal tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 5413-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 5413 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Sankt Leonhard im Pitztal való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 5413 számkombinációt is.
Telefonszám számoló