Terület előhívó száma Sambas, Bengkayang, SingkawangVáros/település vagy régió:Sambas, Bengkayang, Singkawang
Terület előhívó száma:0562     (+62562)

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma Sambas, Bengkayang, Singkawang (Indonézia)


A 0562 előtag Sambas, Bengkayang, Singkawang körzetszáma. Sambas, Bengkayang, Singkawang Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Sambas, Bengkayang, Singkawang tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Sambas, Bengkayang, Singkawang tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62562-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62562 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Sambas, Bengkayang, Singkawang való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062562 számkombinációt is.
Telefonszám számoló