Terület előhívó száma Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, NabuaVáros/település vagy régió:Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua
Terület előhívó száma:338     (+679 338)

Ország:

Fidzsi-szigetek


Terület előhívó száma Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua (Fidzsi-szigetek)


A 338 előtag Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua körzetszáma. Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua Fidzsi-szigetek található. Ha Ön Fidzsi-szigetek kívül tartózkodik, és egy Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Fidzsi-szigetek országkódja +679, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +679 338-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +679 338 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Samabula, Raiwai, Raiwaqa, Vatuwaqa, Nabua való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00679 338 számkombinációt is.
Telefonszám számoló