Terület előhívó száma Röttingen UnterfrVáros/település vagy régió:Röttingen Unterfr
Terület előhívó száma:09338     (+499338)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Röttingen Unterfr (Németország)


A 09338 előtag Röttingen Unterfr körzetszáma. Röttingen Unterfr Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Röttingen Unterfr tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Röttingen Unterfr tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499338-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499338 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Röttingen Unterfr való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499338 számkombinációt is.
Telefonszám számoló