Terület előhívó száma Ringenwalde b TemplinVáros/település vagy régió:Ringenwalde b Templin
Terület előhívó száma:039881     (+4939881)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Ringenwalde b Templin (Németország)


A 039881 előtag Ringenwalde b Templin körzetszáma. Ringenwalde b Templin Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Ringenwalde b Templin tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Ringenwalde b Templin tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4939881-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4939881 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Ringenwalde b Templin való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004939881 számkombinációt is.
Telefonszám számoló